Thursday, January 6, 2011

tak mesra alam or sombong??

terpanggil nak tulis entry pasai blogger yang tak mesra alam.. yang kak Azie tulis semalam kat sini.. aku perasan jugak laa ada blog yang fofular tu bila orang komen je memang tak jawab.. mungkin dia malas nak taip satu2 jawapan kot..

dan aku memang setuju dengan apa yang kak Azie tulis.. kalau tak nak jawab sebarang komen, tutup je laa ruangan tu..

penah sekali jadi kat aku.. aku ni kan tak pandai masak.. pastu ternampak la satu resepi kat blog yang fofular tu.. aku tanya soalan sebab memang betul2 ingin tahu.. tapi sayang.. sampai sekarang soalan aku tak berjawab..sedih tauu!! sejak dari tu, aku dah maleh nak komen...




*ye laa sapa la aku ni..

11 comments:

Citarasa Rinduan said...

samalah...kita serupa..
yang penting AA tetap pengomen terbaik...........

Hezrin Ahmad said...

haha... kita pun penah kena...so jadi silent reader je la selalunya

azieazah said...

Amboiii... tak abih lagi isu panas nih. Kang kene saman lak kang. (^_^)


Ada kala kita pun selalu mengharap tinggi, so, lepas ni sederhana saja lah.

kirana nakia said...

Eja..memang la sakit hati kan..kalau aku jadi hang..tobat aku tak mo baca dah blog tu walaupun blog tu hebat..

ejaescobart said...

ayu.. sokong 100% kak AA memang pengomen terbaik..


*ada ka perkataan pengomen?? lain macam je bunyik.... huhu

ejaescobart said...

hezrin.. betoi2.. la ni jadi tukang baca je laa selain naikkan traffic dia.. huhu..

ejaescobart said...

kak Azie,

jangan la sampai kena saman.. bukan ada sebut nama sesapa pun kan?? hehehe..

Nakia,

sakit ati la jugak.. jadi la ni cam hezrin kata laa jadik silent reader je...

lemongrass said...

Eja,
I masuk golongan mana? ;-)

shila said...

aku pun sama.... baca blog org... kalau yg kenal rapat je aku komen... tu pun kalau aku ada idea nak komen... kalau tak baca diam2 jer lah...

shila said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ejaescobart said...

kak LG,

for sure u tak tersenarai.. dun worry laa.. :)

shila,
kadang tu nak komen cam teragak2 jugak.. takut ada yang silap paham apa yang kita nak sampaikan...