Friday, January 7, 2011

Raja Lawak 5 - lawak ke??


mulai malam ni channel Prima siarkan Raja Lawak 5.. aku pun baru je tau.. tadi masa dok tekan2 remote nak tengok info baru tau ada RL5 ni.. dah separuh jalan dah pun..

so far tengok ok laa kalau nak banding dengan tahun lepas.. pengkritik malam ni pun boleh tahan lawak jugak laa.. David Teo, Sathiya & Afdlin... (peberet aku ni..) kira tahun ni pengkritik 1 Malaysia laa.. hehe

siapa juara tak tau lagi masih terlalu awal nak jangka...




*masa taip entry ni baru lepas tengok peserta Nazmi wat persembahan.. lawak gile..

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

ayu tak dapat tengok..
lihat 2peserta..umai dah minta naik atas...sedihnya

eelobor said...

ayu: ye ker umai yang minta naik atas....( eh silap, kat halaman umah orang lain)

sorry yer tuan tanah.

sebenarnya saya tak follow sangat raja laak, tp ada la minat beberapa orang peserta raja lawak nie. paling minat johan.

p/s: terima kasih atas ucapan di entri saya

ejaescobart said...

ayu,

tak pe kan ke ada ulangan..


eelobor,

tak de hal kalau nak main polis sentri kat laman ni.. luas laman depan umah ni.. maklum laa tak ramai tamu..

- sama2..