Monday, January 3, 2011

hari pertama yang busy

huh! tak sempat nak bertenet.. sampai je skolah tadi dah bederet parent tunggu nak bayar yuran.. aku pun kalut jugak laa nak jadi cashier hari ni... dok kepit handbag ke hulu hilir.. mana tak nye.. dalam tu dekat2 2K.. iskk... awai2 bulan ni.. kalau ada 2K memang mokcik kayo laa.. :)

banyak nak cita sebenaqnya ni.. tapi aku kejar masa.. nak kluar jap .. nak p hantaq printer utk di repair.. huhu.. masa cuti tak teringat langsung nak p hantaq kedai..

sebelum tu nak jawab komen kak Azie,

azieazah said...

Amboiii.. rini nak masuk sekolah, malam tadi baru nak wat plan lesson.

Mau lena atas meja nihhh...


tak dan nak lena atas meja aa... duk p balik p balik.. mujuq tatsat tak tersungkuq kat tangga... hahahha...








*cikgu skola lama bagitau.. ada murid datang cari aku kat bilik guru pagi tadi.. terharu plak rasa.. huhu

5 comments:

azieazah said...

Ohoo makcik kayo rini yerrrr? Jangan2 pi bilik ayaq pun bawak handbag... hahaha

Citarasa Rinduan said...

hehehhehe..
hari pertama persekolahan, bukan buatkan Rm jer kering kontang..
peluh pulak yang tak kering2x......


PS:harus kurus ibu2 awal bulan hehehheheheh

ejaescobart said...

kak Azie,

tepat sekali.. memang bawak.. kepit p mana pun.. isau woo.. dulu penah collect sampai dekat2 6K tudia nak balik rumah punya laa ketaq kot2 kena rompak... :D

ejaescobart said...

ayu,
tak dinafikan.. bayangkan yuran yg eja kutip tadi 100++ sorang.. tapi nak buat cemana.. suma tu tuntutan keperluan...


ada sorang bapak budak tadi mai bayaq RM20 je.. buat keja bendang.. anak ada yang tahun 4, tingkatan 3..

shila said...

nasib baik aku tak jadi cikgu kelas... tak yah lah jaga bab2 yuran ni...
selamat mengajar utk thn baru... selamat tulis buku rekod... huhu
kat sek aku buku rekod x leh sampul... guna jer la plastik yg depa bagi