Friday, January 28, 2011

sila bagi nama ye..

sure kita pernah dapat sms dari no yang tak dikenali kan? kalau sms iklan yang mengarut tu paham sangat laa suma tu spam sms je.. tapi kalau sms tanyakan soalan yang perlukan kita jawab cemana pulak tu??

aku cukup pantang kalau dapat sms tanyakan soalan dan pengirim tak letak nama utk aku tau sapa yang sms tu.. hish! memang hangin je.. dah tu pulak bila kita reply tanya sapa.. dia senyap je... huh! memang tension rasa...

kadang tu aku memang buat 'kering' je.. lantak laa sapa suh tak kenalkan diri sapa..

semlm aku dapat sms tanyakan pasal fail budak2 LINUS... aku konpius sms tu dari cikgu sekolah lama ke sekolah baru.. aku tak tau nak bagi jawapan yang mana satu... bila aku sms tanya siapa baru laa nak bagitau si pengirim tu dah tukar no..

tolong la beringat bila sms ke no baru yang belum ada dalam phonebook @ kita dah tukar no nak sms kengkawan.. bubuh laa nama supaya mengelak kekeliruan...

lagi satu.. bila kita tak jawab dikatakan menyombong.. bila kita tanya tak pulak dijawab.. hai.. macam2 manusia ni.. serba salah dibuatnya..*tapi kalau aku senyap tak jawab tu kadang2 talipon aku masuk 'air'... pepaham je laa ek... :)

2 comments:

kirana nakia said...

ja..hang ada nombor tepon aku dak?

ejaescobart said...

kia,

hehehe.. ada laa.. :P