Friday, December 3, 2010

Y.E.S

year end sale... ye ke suma barang2 tu harga runtuh? leh caya ke? tak caya pun ada jugak yang pi shopping kan?? heheh.. termasuk laa aku...

plan cuti skolah ni nak ke KL.. bonda dah gaduh lama tak jenguk cucu2 yang lain.. ye laa asik ngadap hero kecik ni je.. dia pun teringat laa sama cucu2 yg lain tu...

plan en suami pulak nak balik ke kg.. balik Muar.. cadangnya dalam 13hb ni.. iskk lambat lagi tu.. bosan bersawang le aku dok umah ni.. tak jugak klua jenjalan..

dalam kepala aku dah plan nak pegi jugak IKEA.. nak carik kerusi makan utk hero.. mungkin agak lewat aku nak beli kat dia... janji ada dari tak beli langsung kan? at least kalau dah biasa tak de la jakun sangat nanti kan?

tadi aku tengok kat web dia.. harga pun reasonable laa.. nak kata mahal sangat tu tak la.. pasal nye aku penah nampak yang lagi mahal dari tu pun ada.. janji kualiti barangan IKEA bleh dipercayai.. cewah! macam laa dapat diskaun kalau aku dok promote barang2 dia.. huhu..

ntah muat ke tak lagi hero duduk nanti.. apa2 kena try duduk.. kalau sukses.. amik satu...

3 comments:

Ilhamny.com said...

k.eja dah duduk kl ke skrg..??

Hezrin Ahmad said...

ikea dekat dah umah aku... singgah naa

ejaescobart said...

benz: dok PB laa.. dah lama tinggalkan KL.. nal p cuti2 Msia laa konon2nya..

hezrin: insya ALLAH.. niat dah pasang lama dahh... :P