Thursday, December 9, 2010

saspen.. saspen.. UPDATE!

mlm ni finale The Amazing Race Asia.. season 4.. huhu saspen laa.. tak tau sapa yang dapat bawak balik 100K tu.. USD you.. yang pasti team Malaysia dah out.. frust jugak..

team yang akan bertarung mlm ni..

team dari Singapore.. Michelle & Claire



team Indonesia - Natasha & Hussien



team Filipina - Richard & Richard..

saspen nyaa..


dah stat.. nak tengok dulu..


daaa



UPDATE :

Pasangan sahabat Richard & Richard menang USD100K.. team Singapore.tak bernasib baik.. dapat flight dari Shanghai ke Singapore lambat.. jauh tertinggal lebih kurang 10 jam.. kalau tak rasanya putih mata la Richard & Richard.. Pasangan anak & bapak tak buat road block.. si bapak Hussien gayat.. tak dpat nak buat challenge bergayut atas tali.. (kalau aku pun.. mau terkench rasanya...)

4 comments:

azieazah said...

Kami dah lama tak follow Amazing Race ni, tak menang mata nak tengok. Banyak sangat reality show.

Tapi kawan di tempat kerja sebut tadi mungkin Richard Richard tu harapan cerah nak menang...

Citarasa Rinduan said...

karang update siapa yang juara yer.

suspen gak nie

azieazah said...

Kan betul? Tengoklah cemana Bomoh Hujan ni teka, betul tuuuu.. hahahahaha

ejaescobart said...

hahah... bleh masuk akademi bomoh!! :P