Friday, December 24, 2010

twitt twitt...?

aku ni nama je ada twitter.. tapi tatau cemana nak guna.. apo laa.. wat malu je.. ni suma gara2 kawan aku laa.. dok hingaq (kecoh) dia ada twitter.. aku ni godek2 la then sign up.. tapi masalahnya aku tatau nak guna cemana.. hahahaha

bagus jugak la aku tatau dari aku tau.. karang dok keja ngadap menda ni je.. satu hapa aku tak buat kang... pastu ada la syarahan ber-episod kluaq..baru ada akai...






* teringat masa kecik2 dulu.. main aci ligan.. bila mengah je, nak berenti lari siap angkat tangan sambey kata twitt, twitt..

2 comments:

azieazah said...

Kak Azie pun ada akaun twitter tu, tapi tak pernah pun layan. Dah berbulan biar gitu jer. Tak sempat lah nak layan gitu punya banyak web sosial...

shila said...

aku pun ada gak... guna utk iklan churp2 jer... jom follow aku meh... shilaromli.... pastu publish blog aku automatik masuk kat Fb ngn twitter..
tapi tak ramai gak yg baca pun... hehe