Sunday, December 26, 2010

500 BLOG

kali ni nak try join segmen blogger fofular tu.. en Ben Ashaari.. join je laa.. bukan nak kena bayaq apa2 kan?

syarat penyertaan :

  1. Letak banner banner-ben-3 ini..
  2. TAJUK: 500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ...
  3. Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger ..
  4. Tinggalkan url entri anda di entri ini ...
  5. tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai .

no 1 sudah.. no 2 sudah..

no 3.. serba sedikit tentang diri.. seorang isteri dan bonda kepada seorang anak.. kerja ngajaq anak bangsa.. jadi blogger sebab tertarik tengok kengkawan menulis.. so jadi nak menulis jugak la walaupun menaip sebenaqnya...

no 4 dah buat.. no 5 tak buat 2 kali na cik Ben..


* harap2 tak la sampai orang yang ke 501 ye...

6 comments:

misz nana said...

salam ziarah dari nana :D

ejaescobart said...

nana, tima kasih sudi singgah.. :)

overscurry said...

PENCARIAN 100 BLOGGER TERAWAL DAN 100 PENGOMEN TERPANTAS BLOG ANAK MAMA 2011. TERHAD KEPADA BLOG BERTUAH DAN TERPANTAS

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : Salah seorang dari segmen ni eh sayangs !

FaraCuna said...

singgah cni dr list BA...

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referral dari blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2©