Thursday, December 30, 2010

tumpang gembira..

kali ni nak cerita pasai kawan2 yang dah mula buat bisnes dalam bidang masakan... seorang kawan baik merangkap rakan sekuliah masa sama2 di Arau dulu telah berjaya mengorak langkah utk jadi usahawan.. tahniah aku ucapkan pada Surie.. dengan rasminya dah bukak Iman's Bakery.. mengambil tempahan kek coklat lembab atau nama glemer nye chocolate moist cake di sekitar Lembah Klang.. kalau luar dari area tu aku tak pasti laa kek tu bleh sampai dalam keadaan elok ke tidak..

sebelum ni Hezrin dah mula buat bisnes makan2 ni.. dia ambil tempahan kek coklat, kek cawan, roti, homemade cokelat.., apam kaler.. iskk macam2 la dia jual... bangga aku dengan kawan2 yang semangat bukak bisnes cenggini..


tahhiah buat kalian! aku tumpang gembira...




* teringin punya keupayaan & semangat yang sama...

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam

eja..tahniah pada kawan2 eja

insyallah..kalau eja yakin boleh...sure boleh...mulakan dr kecil-kecilan yer..

Sue*suriyati said...

wah...tima kasih byk2 k.eja...doakan semoga bisnes suri maju n jiwa suri kental untuk terus majukan bisnes nie ya...

sungguh tersentuh hati kak eja buat entry pasal suri,huhu