Wednesday, December 22, 2010

miss called..

semalam masa kat hospital aku dapat panggilan dari no yang aku tak kenal.. (tak dak dalam phonebook).. biasa kalau no yang aku tak kenal ni aku jarang angkat terus.. sebab menjadi kebiasaan org yang buat call tu hanya call sekali je,.. pastu tak dak call2 lagi.. jadi aku anggap org tu tak serius laa nak call aku..

tapi kan kali ni no yang sama berkali2 call.. hari sebelumnya pun sama.. kena laa pulak time org tu call aku tak dengar la.. hp dalam beg la.. aku penah sms tanya sapa.. tapi tak jawab pulak.. iskk.. sapa laa pulak ni.

jadi semalam tu aku call la balik no tu .. sekali yang jawab tu ngaku cikgu din..rupa2nya GB sekolah baru.. alamak!!! dia call sebab nak ingatkan aku ada miting 28hb ni.. kemdian dia bagitau, aku mungkin akan ngajaq budak darjah 1 matematik.. ayaiyaiyaiya... jenuh jugak tu.. pasai standard baru.. hari tu aku p kursus utk BM je.. tak pa laa aku menurut perintah je laa..

nampak gaya aku nak kena menuntut ilmu dengan otai2 yang ajar matematik laa pasni.. aku mak budak baru nak belajar...

ayat last yang tableh aku lupa.. "macam nak call datuk aih.. punya la payah nak dapat cakap.." tu dia.. sekali aku kena sound daa..

2 comments:

shila said...

selamat berjuang nanti... nak kena wat linus gak kan nanti... banyak keje tu...

ejaescobart said...

tu la nampak gaya cikgu linus la aku..