Sunday, March 6, 2011

sampai hajat...

ahamdulillah.. akhirnya sampai jugak laa hajat nak rasa tat nenas tersohor dari kak AzieAzah.. huh! jenuh bersms dari pagi (dalam kul 11) sampai la ke petang.. (tunggu hp kak Azie siap cas...hehe)..

sebelum terlupa, terima kasih banyak2 pada kak Azie.. susah payah naik turun tren LRT semata2 nak hantar tat nenas tersohor tu.. dah laa dapat jumpa pun kat tepi tangga je.. tak sempat nak lepak lama disebabkan plan asal dah dipinda... suma gara2 rombongan cik kiah (abang dari Puncak Perdana) nak join ikut ziarah Makcik Normah.. tunggu punya tunggu.. last-last sampai pun dah kul 4:30 petang.. janji asal lepas zohor nak gerak..



bukti kami jumpak kat tangga je..
macam berjanji plak baju lebih kurang je kaler... ahaks!




bosan dok menunggu rombongan cik kiah tak sampai2.. akhirnya aku amik keputusan nak try sms kak Azie utk set time nak jumpa kat mana2... memang rezeki dah ditentukan Allah.. dalam dok plan antara jadi dengan tidak.. akhirnya dapat la jugak bertentang mata (cewah! cam blind date pulak) lebih kurang kul 5 petang kat tangga LRT Taman Melati.. hehehe...

nak komen sket... rasa tat nenas tersohor memang mabeles.. en suami sengih tak berenti tiap kali tat nenas masuk mulut dia.. sedap le tu... oleh kerana nak dapatkan tat nenas tu payah sampai kena travel lebih 300km... makanya jumlah hidangan terpaksa dikecilkan.. hahahhaha.. kudukut punya worang... :P







*tadi sembang sat sangat.. nanti laa kita set time boleh jumpa lain kali.. mana tau boleh jumpak kat kg pulak ka... :)

4 comments:

azieazah said...

Terimakasihhhhh!

EJA, Kak Azie pun seronok sangat dapat jumpa EJA. Sembang pun tak puas, tapi takpa, nanti kita dating kat kampung lak.

Thanks sebab sudi berjumpa. Tak pernah pun menjadi susah pada Kak Azie...

ejaescobart said...

sama-sama kasihhh...

tu laa excited sangat nak jumpak kelmarin sampai tak dak apa2 utk kak Azie pun.. insya ALLAH lain masa kita jumpak lagi.. :D

Citarasa Rinduan said...

wah..daku jeles...
bilalah dapat bersua muka dengan AA dan eja??

ejaescobart said...

Ayu,

insya Allah ada rezeki nye tu.. kalau tersesat belah2 utara tu bagitau le.. kot2 la kita boleh usahakan... :)