Monday, March 28, 2011

demam..

kul 4 pagi tadi.. hero kecik gelisah semacam ja.. pegang badan dah panas.. pegang kaki sejuk pulak.. aisey.. demam kuat ni.. tawakkal je bubuh cool fever kat dahi dia tu.. sampai pagi dia pun bukan lena sangat.. sekejap2 merengek..

kul 9 tadi terus pi klinik.. temp dah 39.2C.. apa lagi bagi ubat sumbat kot vontot la..

ni dah lega sikit.. tapi masih merengek laa.. tak selesa laa gamaknya.. kena pulak ubat titik mata tu buatkan kerongkong tak selesa...

dan aku pun hari ni tak ke sekolah.. esok harap2 hero dah ok..


*huhu... dugaan Allah Taala.. terima laa seadanya... moga2 hero kecik cepat la sembuh... aminn..

3 comments:

eelobor said...

sama lah ngan anak saya, tak berapa sihat gak nih. dia punya selalu kuar darah kat hidung

ejaescobart said...

huish lagi laa saya risau kalau keluar2 darah ni.. harap2 Muaz & hero kecik saya cepat sihat... amiinnnn...

JHaZKiTaRo said...

semoga cepat sembuh.. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)