Wednesday, March 23, 2011

Cinta Sufi

baru ada idea nak celoteh.. punya lama dok pikir.. isk isk.. betapa tepu nya kepala sampai amik masa berhari2 untuk update blog.. hehehe.. alasan kemain... :D

hari Ahad lepas aku ke kedai buku Popular di Jusco Perda.. konon nak cari laa hadiah utk mantan GB sekolah aku.. disebabkan belum gaji.. maka budget utk hadiah pun jadi ciput la.. huhu.. apa bleh buat..

aku amik keputusan utk hadiah kan 2 buah buku utk beliau.. buku biasa2 je.. dalam hati ada jugak teringin nak belikan buku tulisan mantan PM kita.. tapi macam aku cakap tadi laa budget aku ciput... sungguh sadis...

jadi alang kepalang aku dah ada kat Popular tu.. aku rembat laa sekali buku Ramlee Awang Murshid ni.. dah lama dah pun keluar buku ni.. cuma masa aku beli buku Rayyan Fantasi, stok Cinta Sufi ni dah abis...

cabaran aku kali ni nak habis baca Cinta Sufi dalam masa seminggu.. amcam bleh tak?


sekuel dari Bagaikan Puteri.. sambungan dari Hijab Sang Pencinta..





*yang pasti sekarang ni tak boleh nak mula baca lagi.. sebab en suami dok ngadap buku tu dah 2 malam.. huhu...

1 comment:

shila said...

aku dah lama baca.... best gak tapi tak leh lawan buku dia yg first... kena baca cepat takut nanti kuar lak sambungan yg ke 5