Tuesday, April 12, 2011

mimpi buruk?

pagi tadi..

6:56 pg -aku antara yang terawal sampai di sekolah.. seperti biasa cuba siapkan lembaran kerja utk budak.. sementara tu taip lesson plan juga.. dah settle pegi breakfast..

antara 7:30 - 7:35 pg - PK Hal Ehwal Murid bawa perkhabaran berita.. berikutan guru data yang sedia di sekolah akan bertukar ke PPD maka, aku laa pewaris jawatan tersebut.. aduhh..


rupanya mimpi yang singgah dalam tidur aku 2-3 malam lepas memang benar belaka...


*alamat.. makin tak lena tidur laa aku lepas ni... harap tugas yang diberi mampu aku laksanakan seiring dengan tugas sebenar aku sebagai guru..

3 comments:

shila said...

welcome to d club.... jom sama2 kita wat keje data k... kalau jwtn guru data sek men best sbb jawatan luar norma tapi sek rendah dalam norma... selamat mengedit data emis...

ejaescobart said...

ye ke kalau kat SK dalam norm? bukan luar norm jugak ke? setau aku limit tak lebih 12 waktu seminggu.. tapi aku ni bantai je 17 waktu.. huhu

shila said...

tak lah.... yg sk masih dok lawan lagi minta 12 waktu... tapi atas jasa baik PK 1 kalau depa bg masa sket... ok lah... aku ni 20 waktu plus ngajar darjah 6... memang tak dan nak update data kadang2 tu... tapi still paksakan juga diri hantar on time...