Saturday, May 28, 2011

syukur.. aku dah boleh log in...

alhamdulillah pagi ni aku try bukak blogspot dah boleh.. tak macam semalam dan 2-3 hari lepas.. risau bukan main.. risau password kena hacked pun ada..

jadi boleh la aku menaip entry macam biasa.. kalau tidak.. bukan takat entry tak boleh nak taip.. nak komen kat blog kengkawan pun tak dapat.. hish! apa laa punya demam blogspot..

dah mula pun cuti sekolah.. jadi surirumah je laa. tak ada cadang kemana2 pun macam tahun2 lepas.. paling tidak pun pi makan kenduri kawen jiran2 je laa.. sep bajet.. hahahahaha... :)






*ni yang tensen ni.. baru je nak taip satu entry nak menganga si hero kecik ni.. hish!!!

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

eija, selamat malam..
dan selamat bercuti ya,.
hehehehhe.. sikecil minta perhatian tu...

ejaescobart said...

ayu, dah malam pulakbaru dapat nak jawab komen...

tak tau la sejak 2 menjak ni si hero kecik ni.. biasa dia tak heran pun dengan eja.. apa2 sikit cari ayah dia...