Sunday, May 15, 2011

menu untuk esok...

esok sambutan hari guru kat skolah.,.. rasanya sepanjang waktu persekolahan akan penuh dengan aktiviti murid bersama cikgu2...


Jumaat lepas presiden kelab dah sound mintak bawak sorang satu jenis juadah utk esok...

jenuh aku pikir dari pagi semalam sampai la ke petang tadi.. tak dapat2 jugak idea nak bawak apa..


nak bawak nasik.. dengar cerita org kuat kelab dah pesan nasi dagang..


nak bawak manisan.. dah ada yang bawak kuih2 tradisional...


hish! tak kan aku nak bawak tapauware kosong je esok.. tak patut sangat...


last2 lepas Asar tadi dapat idea nak buat sandwich je.. senang je kan?






*hehehe.. sebenarnya ngelat dari kena masak.. buat sandwich kan ke tak payah susah-susah.. bijak tak??? :D

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam cikgu eja

minta maaf sangat2...
sebenarnya url awak ayu delete..
kes malware.....
tu y tak ada dalam lizt bloglist ayu..
now blog eja dah okey..
ayu boh balik ya..

PS: jgn terasa tau.. ambillah kad ucapan hari guru itu utk kamu... (guru yang banyak berjasa kepada bangsa dan negara)

SELAMAT HARI GURU eja

ejaescobart said...

Ayu,

gurau je laa.. tak dak apa la.. tak terasa pun.. saja je nak mengusik orang demam.. hehe..

apa pun tima kasih ucapan hari guru tu.. ni kira Ayu antara yang terawal wish kat Eja...