Sunday, May 29, 2011

29 Mei.. Ulang tahun....

dah malam pun.. baru ada peluang nak update..

hari ni 29hb Mei... ulangtahun perginye seniman agung negara kita Tan Sri P. Ramlee... pasti pihak Seniman adakan majlis bacaan yassin dan tahlil seperti tahun2 yang lalu...

Al Fatihah buat allahyarham Tan Sri P. Ramlee.. atau nama sebenarnya Teuku Zakaria bin Teuku Nyak Puteh.. semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah Taala... aminn....

*******************

bila teringat je tarikh ni... aku pasti tak lupa hari ulangtahun kelahiran sahabatku Nakia.. pasti meriah menyambut hari jadi bersama suami tercinta dan juga hero2 + heroin nya...

selamat hari jadi kawan.. semoga sentiasa di rahmati Allah.. dan diberikan kesenangan di dunia & di akhirat.. aminn....



kek utk hang Kia.. hehehe... :)




5 comments:

Citarasa Rinduan said...

happy aniversarry untuk kamu eiza, nakia. semoga panjang jodoh mereka berdua


dan....al fatihah utk allahyahram seniman negara..

azieazah said...

Memang ada segmen khas di TV3 semalam...

Seniman yang tiada gantinya.

ejaescobart said...

ayu..

aminn...




kak azie..

terlepas nak tengok rancangan tu.. masa bukak ada Mentor.. pastu bonda nak layan ML.. langsung tak tgk tv3 dah..

kirana nakia said...

eja...mekasih banyak-banyak atas ingatan hang pada birthday aku..terima kasih juga atas iringan doa hang..insya allah, aku berdoa agar benda yang sama juga dapat pada hang..:) friends forever!

ejaescobart said...

kia,

fren forever.. :)