Tuesday, February 1, 2011

terlambatkah aku?

dah malam baru laa dapat nak menulis.. sebelum mula tu jenuh pikir nak tulis apa.. cemana la nak menulis kalau membaca pun kurang...

sejak masuk sekolah baru ni.. aku memang tak boleh nak online.. sumber bacaan aku hanyalah dalam internet.. nak baca suratkhabar? aku bukan jenis beli suratkhabar.. aku baca pun dalam suratkhabar online..teruk kan bunyinya?

bila dah malam baru nak baca.. berita pun dah basi.. huhu.. sadis nya..

tapi tak pa.. esok je aku nak ke sekolah.. kemdian Khamis & Jumaat dah cuti.. sambung sampai Ahad.. ada la chance aku nak membaca & menulis sampai pagi pun.. (kekonon..)





*nak merayau ke rumah kengkawan sebelum post entry seterusnya... err... dah tengah2 malam ni ada ke yang sudi baca entry aku ni??

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

saya..saya....

angkat tangan sampai nampak ketiak dengan baju kelawar...waka..waka


ps: samalah..buzy sangat akhir nie..

hari nie pun ada 2 entry dapat online pun malam2..
nak meronda? kalau ayu
kena tengok new entry kawan2 dalam bloglist..
heheheh

ejaescobart said...

Ayu,

sama la meronda pun tengok kat bloglist dulu.. pastu baru merayau jejauh sket..

tapi ni dah berair mata.. mintak nak pejam le tu..

azieazah said...

Sekali sekala rehat takper. Jangan merajuk terus...:)