Sunday, February 6, 2011

sunyi bukan tak der orang tapi sebab suma layan mata...

baru laa ada kesempatan nak taip entry.. siang tadi masih lagi sibuk.. sibuk layan mata.. :P naik sembap muka.. hish! tak senonoh betul..

tadi pagi abang & famili gerak balik ke KL.. jadi rumah pun sunyi laa.. tinggal laa kami tiga beranak + mak kat rumah.. masing2 keletihan ber'gelut' masak bekal utk abang sefamili..

elok diorang pun gerak keluar rumah.. masih2 tarik bantal.. huhu.. bangun solat Zohor.. kemdian sambung lagi.. tudiaa....

sampai rumah jadi sunyi sepi la.. jiran2 ingat kami tak dak rumah.. tudia aihh!!

masa entry ni ditaip pun.. tinggal aku sorang je lagi yang lain dah tido..







*baju dah letak kat iron board.. tapi belum datang lagi laa mood nak pegang iron.. huhu... malassss betul laa...

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

kalau cuti panjang ginilah jadinya..
esok isnin..sure bermalasan..
cikgu!! semangat..SEMANGAT!!!

ejaescobart said...

ayu,

bila pikir kan budak2 tu, semangat datang balik la.. cuma yang tak best jadual Isnin la yang paling pack skali... 8 waktu = 4 jam non stop.. uwaaa!!!! :(