Tuesday, May 8, 2012

mula-mula add kemdian unfriend lepas tu invite pulak? apa kebenda tu?

Selasa..


dah tengah malam baru dapat tulis entry.. banyak urusan yang perlu aku selesaikan... baru sampai rumah sebenarnya ni...

tadi bukak FB.. ada event yang dicreate dek rakan sekolah dulu.. rakan yang satu ni pun tak laa rapat bebenor...

yang memusykilkan aku ni.. dia jemput aku untuk sama2 serta dalam acara yang dia buat.. tetapi aku ni tak ada dalam friend list dia..sebelum2 ni dia ada request friend dari aku.. dan aku pun dah terima... tapi tu laa kan.. dia yang nak add aku tapi dia jugak laa yang unfriend aku.. lepas tu boleh pulak jemput aku..



* apakah??

6 comments:

Hezrin Ahmad said...

Mcm penah kena...dgn org yg samakah....huhu

ejaescobart said...

tak tau laa aku sama ke tak orang nye... lantak pi kat dia laa.. senang idup aku tak laa tertengok gambaq2 dia yg seksi meksi tu....

makcik rehan KJB said...

ja, petang2 sikit aku ukur labuh dgn pinggang skirt tu ek. skang aku berat pungkoq nak bangun dari kusi hahaha

anyss said...

Assalamualaikum,
Hu hu hu pesen baru gitu dah lama ada ;)

ejaescobart said...

MR : ok.. nanti habaq na..teringin nak gojes jugekkkk..

makcik rehan KJB said...

labuh 107cm, ukurlilit 78 cm. ayuh! :))