Tuesday, October 30, 2012

miting ka dating?

Selasa..

jam dah pun pukul 1:45ptg.. aku masih lagi di bilik gerakan bersama-sama cikgu lain.. bosan? hai.. jangan tanya laa.. dari Isnin hingga ke Khamis hadapan memanjang kena stay back...

miting tak habis-habis.. semalam bincang pasal HEM.. hari ni pasal Kokurikulum.. esok pasal kurikulum.. lusa pulak ada LDP (latihan dalam perkhidmatan)..

bukti boring...


2 comments:

Rafshila Romli said...

sek aku dok demam uruskan fail SPSK... kata nak dtg 29hb, pastu tangguh ke 1... sudahnya 2hb plak... dah naik pening dok tengok fail... yg best meeting2 akhir tahun ni kurang sket sbb GPK1 aku p tunaikan haji... kalau tak parah lah.. dah tu plak thn dpn aku dok cuti bersalin lagi... goyang kaki lah kejap...hehe

ejaescobart said...

syiok laa hang..

hehe :)