Sunday, October 21, 2012

layan jer...

Ahad


masih lagi mood melayan tv lepas habis sesi melipat kain yg dah mengalahkan Gunung Kinabalu..
lepas ni nak sambung mendobi plak.. rumah ada 3 orang je.. tapi baju nak didobi kalahkan 5 orang.. maklumla.. rajin salin baju.. hehehe (yang ni aku taip pagi tadi.. kendian terstop tak tau pasai apa sebab lupa..)

yang ni aku sambung balik... 
hujan dari pukul 2 tadi belum nampak tanda nak berenti... aku ni hajat kemain..plan nak keluar pi cuci mata.. tapi dah hujan + sejuk2 lagu ni.. rasanya aku pi buat taik mata je la... muehehehe..

tah hapa-hapa punya entri.. disebabkan tak dak idea nak tempek gambar.. aku letak gambar ni..


 sambal telor berapi..

2 comments:

Rafshila Romli said...

hehehe... sini pun hujan... sudahnya aku dok pulun tanda kertas n isi markah kat saps...

kain baju lipat sikit angkat lagi... dok mendobi baju2 baby... excited sudah... hehe

ni break jap pastu sambung tanda lagi... dan plg tak best satu paper aku lupa nak ambik kat bilik peperiksaan... tangguh aja lah jwbnya...huhuhu

ejaescobart said...

sebenaqnya kertas instrumen budak pun aku tak abih tanda lagi.. memang tak mau bawak balik.. sebab tau dah.. esok Isnin aku bawak benda yang sama aku bawak balik rumah.. haha