Wednesday, December 5, 2012

projek mega bukan projek megah....

Selasa..

entry semalam tapi hari ni baru nak publish.. kira aci le ek?..
 
hero kecik masih belum sihat.. batuk + selsema dok ada lagi... melarat dengan tukang ngasuh a.k.a aku le tu..

hari ni aku dah tak mau minun ubat batuk yg doktor bagi...bukannye apa.. minum pagi tapi boleh tido sampai ke petang.. mana maunye.. (bak kata usop wilcha)..

aku teringat pulak projek yg kak AA buat hari tu.. konon nak bereksperimen dengan mencuba resepi yg aku google....

kulit pulak aku try resepi yang paling mudah.. tapi tu laa aku terlupa pulak link dia.. mintak maaf ye...
tayang-tayang...

 
excited sangat nak meng'karipap' sampai patah... ganeh tak??? hehehe




 
  konon nak buat prozen.. tapi tinggal banyak itu je...





terus dari penapih... klasik tu.. lagi tua umor dia dari umor aku... ;)




versi jarang-jarang jumpa.... bukan karipap.. 
tapi tirampap @ kerangpap... hahahaha...



*mujur laa mak mentua dok jauh.. kalau dia tengok.. mau nye aku serkup kepala dengan tudung saji laa jawabnya... malu seh!! (bak kata orang Singahpoh)

4 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak karipap.., ehhHEe salam jumat dr wak yee

ejaescobart said...

tima kasih sudi singgah wak! :)

Hezrin Ahmad said...

yang ternganga tu sedap laaa....nak skettt

ejaescobart said...

haha.. laki aku dok gelak tak berenti bila tgk hat yg tu.. last2 dia yang ngap...