Monday, July 2, 2012

aku letih nak update tak larat.. maafkan aku ye... :D

Isnin...


bizi sungguh ka aku? hmm bizi laa jugak.. bizi simpan tenaga.. sebab nak kena bayaq utang posa kan... jadi dok belengkor je laa kat umah.. sampai tak update entry.. tak larat weyy.. nak pikir apa kebenda nak merapu.. tambah nak menaip lagi... kalau laa ada mesin bleh trus keluar perkataan ikut apa yang kita pikir kan ke best??


hari ni posa lagi.. harap2 boleh la sampai ke Maghrib.. dalam dok melangut nak tunggu bunyi loceng aku sempat laa ushar 2-3 blog masak2.. resepi dah salin... masak je belum tentu lagi.. silap2 aku masak pinjam piyok kedai je.. hahaha....


semalam aku buat lagi lodeh kering tu.. tapi punya laa frust sebab tempe yg aku beli tu bersepai... kaut je masuk pinggan tengok punya laa huduh.. penyudahnye tak hingin aku nak snap gambar.. aku 'simpan' dalam perut je lagi bagus...

hari ni GB tak dak kat sekolah.. cuti makan angin ke Pulau Perhentian.. senang laa hidup jadi GB ni.. bleh jenjalan makan angin lagi.. walaupun time hari sekolah..









*meleleh ayaq mata aku tengok gambaq ni tatsat... :(

5 comments:

Rafshila Romli said...

Gb aku bercuti minggu lps siap p vietnam.... Best kan....

ejaescobart said...

tu laa majlis guru besar ni asik pi bercuti je.. bila time kita nak cuti kemain banyak soal.. padahal kita cuti tu kadang2 pasai pi hospital ke apa ke...

Rafshila Romli said...

Tu lah.... Bak kata laki aku naik pgkat jd gb lah... Best lak tgk asyk dok mkn angin ja... Kita nak ambk crk byk lak soal... Semlm sek aku kena serang ngn ppd... Gb dok kat blk dia... Soh cikgu jawab sendiri ja....

ejaescobart said...

huih.. senangnya keja dia.. dia yg makan angin.. buatkan kita pulak naik anginn... kan kan kan???

ejaescobart said...

huih.. senangnya keja dia.. dia yg makan angin.. buatkan kita pulak naik anginn... kan kan kan???