Saturday, October 9, 2010

usah tertipu dengan iklan..

dah sampai rumah bukak je plastik KFC bukan main terkejut lagi aku.. ye laa cam tak caya pun ada... snack box yg aku beli tadi ni memang beza laa dari iklan dia.. punya laa kecik.. tu baru dia punya kotak.. belum lagi isi kandungan dia.. bukak je aku dengan en suami gelak.. meatball dia tu cam fishball yg aku beli kat market.. punya laa haluih..(haluih la pada aku nak dibandingkan dengan nama KFC.. kalau jenama CKF ka KCF ka lojik laa jugak..)

fun fries.. memang standard.. standard lembik.. ok laa acceptable pasai aku bagi hero kecik makan.. kalau tak lembik payah jugak laa hero tu nak kunyah...

tu laa org dah kata jgn tertipu dengan iklan.. hah! padan muka aku... :P


tengok laa meatball dalam pic ni.. kalau tak caya try laa beli..

3 comments:

kirana nakia said...

KFC memang terer bab2 menipu iklan nie..dulu depa tipu yang shrimp tu..tu la namanya ilusi mata...hahaha

saudah said...

saya pun terkena dek kerana iklan KFC nih. order 3 set-balls, strip ngan nugget. Semua comel lote aje. Geram dan tak berbaloi.

ejaescobart said...

kia,
depa memang pandai wat magik..

cik saudah,
betoi tu.. kemetot je meatball dia.. baik beli meatball ayamas goreng sendri.. lagi laa besaq..