Wednesday, October 6, 2010

gud luck

hari ni dah masuk hari kedua budak2 tingkatan 3 amik exam PMR.. aku baru sedaq.. huhuu.. nama ja dok kat skolah.. tapi.. aku dok ngajaq skolah rendah.. mana nak ingat exam kat skolah menengah nun... huhuh.. konon.. statement coverline.. :P

kepada calon2nya.. selamat berusaha.. jgn gelabah.. banyakkan berdoa dan bertawakkal.. tapi kalau 3 tahun dok mengaji langsung tak baca buku toksah laa dok bertawakkal.. tawakkal tu kan ka bermaksud berserah.. tapi dalam ertikata setelah berusaha.. kan? betoi dak ustazah?? ada kaa ustazah yg nak jawab soklan aku ni...? kalau silap tulun perbetoi naa... aku hanya serangga.. eh! tu tajuk lagu BPR.. aku hanya insan yang lemah... dah p masuk lirik lagu Zur Eda laa pulak.. iskk.. melalut sungguh aih...

aku sungguh jeles bila tengok kaki depa yg slim melim ni.. iskkk

ok laa ada kelas lagi ni.. huhu.. panaih pulak ari ni.. ngajaq kat kantin je laa.. mujuq laa tajuk hari ni keusahawanan.. amcam? terra tak aku....? :P

3 comments:

Ilhamny.com said...

lama x tgk gmbr rock kangkang mcmnih..nih zaman2 kita dulu nih..

azieazah said...

Kumpulan apa tuh? BPR kah? Rasanya yang tepi bongkok tu Awang kan?

Sungguh hebat zaman rock kapak nih...

ejaescobart said...

benz : zaman rock kapak.. ada yang panggey zaman rock kangkang.. pasai suma stail menyanyi dok kangkang ja.. hahaha.. mungkin pasai sluaq ketat kot...

kak azie : BPR tu.. tgk laa joey time tu.. kurus keding jek.. la ni maintain rambut panjang cuma kaler ada campuq2 kaler putih sket.. :P