Saturday, June 2, 2012

hari cuti #8

Sabtu..

nampak gaya entry aku ikut gandaan dua la pulak.. hehe..

masih mood nak tido sebab malam tadi gatai nak tunggu jugak keputusan super spontan... tahniah zizan... lepas ni dah bleh meronda dgn keta baru sambil ngorat aweks.. hehe

harini dapur kat rumah tak berasap.. melainkan berasap sebab masak air je... hari ni lunch
makan nasi org kawen je la.. lepas memenuhi perut di majlis kenduri jiran sebelah rumah.. aku akan balik kg.. nak makan nasik minyak mak menakan pulak di Kangaq... rasa cam nak lajak p Padang Besaq pun ada.. tapi adventure la sikit kali ni nak soping sebab en suami tak ikut..jenuh la melayan karenah hero ni sengsorang.. harap2 dipermudahkan semua urusan aku...

ok laa nak p sumbat baju dalam beg...

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

ayu layan SS sampai tersenguk2... ngantuk siapkan tempahan pizza...

eja, awak add FB ayu umairahayu@yahoo.com

ayu syer cara nak guna oven dan resepinya sekali.. kalau boh dlm blog mcm pelik sbb orang lain tak ada oven tu

ejaescobart said...

ok terima kasih ayu sudi berkongsi...