Tuesday, June 12, 2012

dah boleh berMUSAFIR bersama Sunan... yay!

Selasa malam...


balik sekolah tadi tengok atas meja ada kotak pos ekspress dari Johor.. memang dah berhari2 aku tunggu parcel ni.. yahoo!!!



dapat jugak yang edisi hardcover... rezeki..




*esok lusa takbleh stat lagi baca.. ada sukantara pulak... adehh!!

5 comments:

Syaz Blackrose said...

fullamak dah kuar ek akk, awat jauh na dr johor parcelnyer... x sabar nak g belinih

ejaescobart said...

alkisah kat sana je yg ada hard cover ni... tu yg nak jugak2 hard cover nih... hehe

mela said...

alamak..jelesnya..saya belum dapat lagi buku nih... tak dapat hardcover pun takpa..asal dapat bukunyaa.. minat semua tulisan RAM

ejaescobart said...

memang best sangat novel tulisan RAM... buatkan kita tertanya2 apa kesudahan bila dah mula baca.. kan?

Syaz Blackrose said...

oo.. gitu alkisahnyer.. hehehe org dah beli gak bukunya... x sabar nak bacanih psl tgh abihkan buku baru norzailina nordin nih.. pasni br leh tumpu baca sunan musafir