Monday, December 14, 2009

kenduri awin... Part 2

salam.. aku nak post dah lama.. tapi ntah apa masalah plak aku nak upload gambaq x buleh2.. jenuh terperap post aku kat draft box..

layanz la ye pic yg sempat aku snap masa kat umah pengantin,n masa nak balik..


aku dengan pengantin..oleh sebab aku pesan jgn bukak baju pengantin.. dia pun pakai jugak laa walaupun basah kena ujan.. thanks awin.. :)


mujuq jumpak penunjuk ni... kalau tak soheh dah aku patah balik.. (ni kat simpang jalan besaq)



kekonon nak amik gambaq kabus tu... (ni masih dalam jalan kg)

4 comments:

azieazah said...

Wahh best nyer pegi makan nasi minyak...

Selamat Pengantin Baru...

ejaescobart said...

kak azie..

memang best & sedap.. tu yg nak mintak tambah tapi maluuuuu... ahaks!!

cuma jalan nak sampai ke rumah pengantin yang betul2 advanture.. time tu suspen x teringat langsung nak snap pic..

Love Me Love You said...

memang mencabar jalan gi umah laki aku tu. hahaha. bapak aku cakap- ada ke orang tinggal kat dalam ni. hehehehe.

Love Me Love You said...

bila aku tengok gambar aku ngan hg tu, hmmm... tak sangka kawin jugak aku. ;)