Friday, September 4, 2009

hobi baru..

salam.. 2-3 ari aku ada hobi baru.. surf & download lagu raya... hehhehe.. terisi jugak laa masa aku yg x penah lapang ni...

aku baru dapat idea nih pasai tahun ni giliran raya kat johor.. so utk nak elak dari bosan dok dalam keta 8-10 jam baik laa aku dengaq lagu2 raya ni..

kurang2 x laa aku sedih sgt nak balik raya kat sana nanti... huhuhuu.. 1st time woo aku x beraya kat umah sendri... dah 30 tahun dok raya dgn pamili.. sob.. sob.. :((

5 comments:

emil @ mamamia said...

hahaha..

tahun ni turn JOHOR ka???
skali skala no...hehehe

tapi sebab dh 30 thn tu yg nanti lg sedih tu hahahaha

tolong sayang baby utk emi na

ejaescobart said...

emi, tu laa pasai.. suma kueh2 raya yg dok besa mkn kat umah sendri kena angkut balik sana. hahahha..

bby tanya, aunty ader duit raya x?? :P

kirana nakia said...

Alah eja...baru thrill skit hang raya taun nie..kalau dak tu..hang ja dok seronok, laki hang teriak..la, turn hang lak teriak..laki hang seronok..huhuhuhhu..(jadi batu api, perangat ati eja...hahahhahah)

Hezrin Ahmad said...

aku dah 6 thn kawin... last year je raya kat umah in law...muahha... xbest cm raya kg sendiri

ejaescobart said...

hezrin, cemana ko wat sampai leh monopoli raya kat kg ko je?