Wednesday, September 9, 2009

09-09-09

salam.. ari nih 9 september 2009.. ringkasnya 09-09-09.. hmm apa yg best dgn nombor nih??aku pun tatau..

tapikan..aku rasa tokei kedai judi ekor yg rasa paling best skali.. sebab? arini laa ramai org dok p tikam kat kedai dia.. (aku agak je laa..) sebabnya tadi masa on the way balik umah aku lalu depan kedai tikam nombor ni. punya laa ramai org.. tapi aku x sure la plak samada org yg ada kat situ sebangsa & seagama dgn aku ke tidak.. harap2 tu tak dak laa..

haa.. sebelum aku lupa.. 9hb september ni harijadi secret admire aku masa skolah dulu.. huhuhu.. :P.. hepi besday laa ye.. moga2 pjg umur murah rezki & bahagia slalu dgn isteri tercinta...

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

siapakah gerangannya...hehhe

ejaescobart said...

hehehe.. rasia.. :P