Monday, July 27, 2009

hari yang memenatkan...

salam.. penat.. itu yg bleh aku kata... skrg nih pun tgh taip sambil dok nguap + mata pun separuh je bukak..

hari ni mcm biasa aku ke skolah.. ringg!!! loceng bunyi aku pun sama naik jaa dgn budak2 berebut nak balik.. alih2 keta aku plak kena blok dgn keta cikgu lain.. aku dah laa nak balik awai nih.. satni nak bawak ammar p klinik.. aku pun kekonon x mau nak bising.. sedaya upaya + nak test skill aku nak ubah jugak laa keta aku tu.. dok undur kedepan undur kedepan.. x buleh2 jugak.. hari dah laa paneh terik.. ati pun dah mula laa paneh.. dah dekat 15 minit baru laa tuan punya keta mai nak ubah.. awai2 lagi tadi aku dah notis dia aku nak balik awai ari nih.. ermm.. biasa laa melayu mudah lupa...

ptg kui 3 bawak ammar p inject kat klinik.. masa kena inject je dia jerit pastu maintain jaa rileks.. aku ingat x dak apa laa.. balik umah.. sampai je aku trus bagi dia ubat demam (misi pesan trus bagi mkn..) lepas bagi je dia trus tido..

lepas maghrib.. aku nyusu dia sat.. pastu dia dah stat nangis.. aku ingatkan pasai susu x cukup.. tapi makin kuat plak.. aku rasa ni mesti pasai tempat yg kena inject tu.. aku pun x tau nak wat cemana.. alih2 mak aku suh tuam dgn tuala.. 2 round tuam dia pun diam.. nih pun dah tido.. lega.. aku ni isau kalau dia demam ja..

harap2 anak bonda x demam laa ye.. dia kan kuat..

k laa mata pun ngantuk.. nak ZZzzzZZzZzZ.... layan dulu gambar ammar ni..

da...


kontrol macho...

kekenyangan..

2 comments:

SuriYati said...
This comment has been removed by the author.
SuriYati said...

wah..baby ammar dh tembam pipinyer...ti leh lawan tembam ngn baby iman...hehehe