Tuesday, December 13, 2011

Tak Best

Selasa..


Tak Best sebab...
baju berlambak tak cuci lagi.. musim hujan plak tu sekarang ni..


Tak Best sebab...
nak buat keputusan yang perlukan pendapat kedua.. haish!


Tak Best sebab...
ankle masih sakit.. sedangkan aku banyak plan nak ke sana ke sini..


Tak Best sebab...
tadi pegi kedai hardware survey barang.. semuanya harga.. -> mak aih!!


Tak Best sebab...
aku terlupa beli petai yang Bonda pesan tadi.. mesti dia kecik hati... hmmm... :(


Tak Best sebab...
aku dah terlepas 3 episode drama Tentang Dhia... jenuh pulun tengok Tonton nanti...


Tak Best sebab...
perut dah kenyang tapi ada orang dok paksa aku makan lagi.. aku tengah nak diet ni.. iskk!!


paling Tak Best sebab..
gaji belum masuk sedangkang aku punya wishlist panjang berjela... isk isk isk iskkkkk


*entry malam ni pun Tak Best.. haish!!!

3 comments:

azieazah said...

Ahaaa kan? Memang semua tu tak best. Tapi kalu dapat tido, itu yang best.

shila said...

aku setuju part paling last tu.... nak jenjalan tak dapat...dok bercuti kat rumah 100%.....huhu

ejaescobart said...

mmg tak best.. dok kira hari ja aku la ni.. kalah masa nak kawin dulu..