Tuesday, December 16, 2008

i'm back!!!

fuh.. lama sungguh x post pape lam blog nih.. bz je memanjang... bz raye..bz balik umah mentua.. lagi plak umah mentua internet out.. huhuhu...
cite sal raye.. sure org lain syok je lepak kat umah..mkn daging korban bebanyak.. aku raye kali nih kat highway.. dengar takbir lam keta je.. huhuhu.. apa nak buat.. org lain balik kg sebelum raye.. aku balik kg hari raye.. tapi best gak.. coz jalan x jem.. hehehe..
kali nih raya korban balik kg kat muo.. lepak muo 2 ari..pastu gerak balik umah mak mentua kat spore..balik muo x der laa gi memana pun.. so x der laa gambar yg aku amik..
gi spore ada laa jugak jenjalan.. even dlm keadaan fulus yg x brp nak ada.. gambar ader amik.. tapi ari ni trasa cam malas sket nak upload.. esok lusa laa aku upload..so layan je dulu gambar2 kat bawah nih...









2 comments:

a b a n g b u y o n g said...

hisk... dah berkulat la blog.. update la apa lagi ngeeeee

a b a n g b u y o n g said...

Bismillahirrohmanirrohim
Segala puji bagi Allah tuhan sekalian alam
Ya Allah Ya tuhan kami
Kau berikanlah kami keselamatan ke atas agama kami, nabi kami Muhammad SAW
Islamnya kami dengan penuh keimanan
Berimannya kami dengan keimanan org mukmin
Solat kami solat yg khusyu
Segala niat kami seumpama org yg mukhlis
Sujud kami sujud para mustaghfirin
Penghayatan kami seperti para ulama
Matinya kami seperti para syuhada
Masukkan kami ke dalam syurga bersama para anbiya
Dengan rahmatMu yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Hanya padaMu kami sembah dan hanya padaMu kami minta pertolongan
Amin