Saturday, November 16, 2013

Alhamdulillah.. dipermudahkan urusan

Assalamualaikum..


makin jarang nampaknya kesempatan yang aku ada untuk update entri kat blog ni.. dari sehari ke sehari dok simpan niat nak update.. tapi tiap kali nak update aku mesti singgah blog kengkawan yang selalu ada dicarta ateh... kadang tu tak sempat pun meronda merata.. baru singgah satu blog, baca satu entri terus hanyut.... hmm..


hari ni dapat jugak aku laksanakan urusan yang tertunggak hampir sebulan setengah.. urusan nak ke KPJ untuk further check up.... time incik somi keja malam, (jadi waktu siang dia ada di rumah) aku pulak dok pegi balik pegi balik ulang ke sekolah.. time aku free incik somi pulak keja siang..


alhamdulillah hari ni dipermudahkan urusan.. incik somi balik je keja pagi tadi.. terus tanya samada larat ke tak nak ke KPJ.. lampu hijau dah dapat terus aku call KPJ Perda.. alhamdulillah sekali lagi dipermudahkan... doktor yg aku nak tu memang ada hari ni... so, just walk in tak payah nak buat temujanji...


lepas ni tak payah lagi runsing nak pikir bila nak pegi KPJ..


doktor nasihatkan aku banyakkan berehat.. untuk elakkan kebarangkalian aku terbersalin awal macam hero kecik dulu... nampak gaya memang jadi mem laa aku sepanjang cuti sekolah ni... :D


doakan aku ye kawan-kawan... :)


1 comment:

Syaz Blackrose said...

Tahniah k.ija.. best nyer.. hero dapat adik. bila bersalinnih? nanti raya thn depan bleh ziarah tgk baby..