Monday, November 23, 2009

biaq betoii...

ALOR SETAR: Seorang ibu berjaya melahirkan seorang bayi lelaki seberat 6.15 kilogram secara normal di sebuah pusat perubatan swasta di sini, dipercayai bayi terbesar pernah dilahirkan di negeri ini.

6.15kg???? masya ALLAH... besarnya.. iskk.. x dapat aku nak bayang kalau aku yang bersalinkan baby tu... sedangkan ammar yang tak cukup bulan baru 2.13kg pun aku dah rasa separuh nya nak teran.. inikan pulak 6 kg lebih.. kuasa Allah Taala sapa boleh lawan.. ye tak??

gambar hiasan je tau.. bukan bayi ni yang dimaksudkan..

2 comments:

azieazah said...

Ya benar.. memang kagum gak dengan kes ni..

Ibu tu mesti bangga..

Ilhamny.com said...

anak ben yg boy aritu 4.29kg.. mcmnak putus nyawa teran..
husband siap bacakan yassin lagik, sbb besar + susah nak kuar..
doktor2 kat situ kata my baby boy tu dah cukup besar dah.. ramai nurse yg datang berkerumun tgk..sbb besar,
nikan pulak 6kg..fuhh...