Friday, June 19, 2009

kena cucuk lagi!!!

salam.. semlm aku p spital tepen.. bawak ammar p cek.. result urine test dah kluaq.. ada E Coli (pronouns e-kolai naa.. jgn dok kona.. plak..)adehh.. x kan ammar ada kencing kotoq plak kot...iskk.. doc pun rasa cam ada yg x kena maybe cara amik urine tu x betoi.. so dia nak amik lagi skali urine ammar.. dan tambahan.. AMIK DARAH LAGI SKALI!! wohooo... brp kali mau amik daa?? 4 botoi tuuuu.. pergh.. aku dah agak kali ni soheh ammar teriak kaw-kaw punya.. iskk sian nya anak aku nih...

sebelum p amik darah tu, aku tanya doc tu pasai apa nak amik darah lagi sedangkan last week dah amik kat spital Pt buntaq.. dia pun suh laa misi trace result utk darah yg dah amik last week tu.. last2 jawapan yg aku dapat, lab spital tepen x trima darah tu.. meaning?? darah tu x di antaq @ misi pt buntaq bagi tumpah darah tu @ darah aku dah kena kidnap dgn drakula... lagi skali bingai misi pt buntaq nih.. wat keja lagu mana depa nih.. isk isk iskk.. betapa murahnya darah anak aku depa rasa..

last sebelum aku nak blah dari bilik doc, dia ada ckp.. kalau result urine kluaq by next week & memang confirm ada E-Coli.. ammar kena tahan wad seminggu utk masuk antibotik... seminggu?? adehh... aku x mo laa dok wad lagi..
YA ALLAH.. aku harap result segala mcm test yg depa wat sumanya ok.. x dak masalah.. AMINNNN YA RABBAL 'ALAMIN....

ni laa contoh E-Coli dlm urine

2 comments:

SuriYati said...

ala..siannyer kt ammar..harap2 semuanyer ok nanti...anty su doakan...amin

ejaescobart said...

tengkiu aunty su....